5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenleri insanoğluın yangın oluştuğu anda hızlı ve basit bir şekilde binayı terk etmelerini sağlayan bir kayıttır. Yangın takkadak yangın kaçış holüne gerçek açılan yangın bapsından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Yangın çabucak insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesi karınin yangın bapsı son mesabe kritik bir öneme sahiptir.

 Bir konstrüksiyonda veya katlarında bulunan her kullanıcı karınin, vesair kullanıcıların kullanımında olan odalardan yahut mekânlardan tükenmek zorunda lakırtıınmaksızın, bir çışitaa veya çıkışlara aracısız muvasala sağlamlanması gerekir.

Yeni veya skolastik binalarda görebileceğiniz yangın merdiveni ne kriterlere göre üretilir, yangın merdiveni standartları nelerdir kabilinden soruların katıtlarını tasa ediyor olabilirsiniz. İlgili merciler aracılığıyla kesifı bir şekilde denetimleri meydana gelen yangın merdivenleri betonarme kuruluşlara nazaran çok elan uçuk ve dayanıklı olan çelik malzemelerden üretilmektedir.

Natürel ve olağan olan yanan bir binaya girmemektir. Fakat ciğereride kıymetli bir varlığını unutan kişilerin bir anlık adrenalin ile girmeye çkızılışması henüz önlem aldatmaınmamış binalarda yangın kapısının bu özelliği ile engellenmesini esenlamaktır.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; genellikle sınai tesislerde iki farklı sahaı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu çıkarmak bâtınin kullanılmaktadırlar.

Sancaktepe bile ki 2 katlı ofisimizin alt sertndaki yangın merdivenin yukarıya devam ettirilmesi ve yangın bapsı eklenmesi.

 60dk ve 120dk gibi yaklaşık Yangın Kapısı dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için bilgelik alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Montaj: Yangın bapsı, essah şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Kaçış yolları ve gayrı tedbirler, yangın veya başka evgin durumlarda yaşama emniyetliğinin Yangın kapısı istanbul fiyatı salt sessiz bir tedbire dayandırılmayacağı biçimde tasarlanır.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı tamam itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayıcı panik grup şeklindedir. Ağır durumlarda kullanılacağı derunin enikonu fiillevsel şekilde hizmet yapmalıdır.

Fakat bu konuda yangın kapısı müntesip yönetmelikler ve mevzii otoritelerin belirlediği kurallar da dikkate aldatmaınmalıdır. Her bina bağırsakin yangın riziko analizi konstrüksiyonlmalı ve yangın merdiveni ihtiyacı buna bakarak belirlenmelidir.

Yangın Kapısı seçerken özen edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın dayanıklılık süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

Report this wiki page